М'ятний улун

130 грн.
Безкоштовна доставка по Україні на замовлення понад 1999 грн.

Приготування

1 ч. л.
150 мл
85C°
20-40 сек
1 чайна ложка м'ятного улуна на 120-150 мл води, в залежності від бажаної міцності напою. Температура води - не більше 85 градусів. Заварювати улун можна не більше 4 разів. Час витримки кожної наступної заварки збільшувати на 10-15 секунд.

Характеристики

  • Виробник: Yume
  • Особливості: без ГМО; без ароматизаторів; без барвників; натуральні; органічні; з вітамінами
  • Тип: зелений; трав'яний; порошковий
  • Вид: розсипний; фасований
  • Склад: ферментоване чайне листя перетерте в порошок з додаванням м'яти
  • Аромат: чайної свіжості з довгим післясмаком м'яти
  • Країна-виробник товару: Китай
  • Походження: Китай
  • Провінція: Фуцзянь

Традиційні чайні напої приваблюють шанувальників даної продукції сотні років. Однак, в пошуках нових смаків, любителям варто придивитися на інші поєднання, які злегка змінюють звичний смак та відчуття при вживанні. Серед рекомендацій - купити м'ятний улун чай, щоб випробувати гаму позитивних відчуттів. М'ятний улун вже доступний також в Україні. Даний продукт відрізняється цілим списком переваг, надає користь організму людини разом та має неповторний аромат.

Виробництво та збір китайського чаю

Напій виготовляється на основі улуна - традиційного чаю, сировина для якого вирощується в китайській провінції Фуцзянь. Саме ця провінція надає найкращі природні оптимальні умови для дозрівання ідеального улуна та дозволяє створити характеристики, за які цінується цей чайний напій.

Кнопка Свернуть / Развернуть для текста ниже

Перед тим, як у вас буде можливість м'ятний улун чай купити, сировина проходить тривалу обробку. Спочатку її збирають. Період збору починається з середини весни, і триває до кінця літа. Відбирається соковите, насичене сонячним світлом листя, характерне недавньою появою на рослині. Їх розкладають проотягом кількох годин на сонячному місці, щоб підсушити, а потім - відправляють в кошиках в тінь. Це запускає процеси ферментації за допомогою мікроорганізмів спорового грибка. В процесі ферментації важливо перемішувати сировину для рівномірного розподілу впливу грибка.

Ферментоване листя висушують в печі, готують, перемелюючи в порошок. До нього додається підсушене листя м'яти, перемелене в аналогічну структуру. Концентрація компонентів вибирається виробником індивідуально, по розрахованою формулою продукції. Залишається здійснити фасування по вазі та упакування готового продукту.

Як зберігати м'ятний улун?

Після покупки м'ятного улуна, потрібно подбати про коректне зберігання продукції. Якщо неправильно підійти до питання, аромат та тонкі нотки смаку загубляться протягом тижня. Тому проста, але корисна інформація буде завжди в нагоді.

Зберегти всі характеристики чайного напою допоможе спеціальна герметична ємкість. Вона повинна вберегти його від прямих сонячних променів, підвищеної вологості та повітря. Додатково, рекомендується провести термічну обробку перед вживанням. Першу заварку зазвичай заливають окропом на 10 сек і виливають. Це, згідно китайських традицій, символізує чистоту напою та вберігає від частинок пилу або мікроорганізмів, які з часом можуть розмножитись всередині складу.

Переваги напою

Чайні експерти знають, що чай, при регулярному вживанні, має ряд переваг для людського організму. Тому купити улун з м'ятою рекомендують і медичні працівники, формуючи рекомендації для лікування пацієнтів.

Напій допоможе полегшити стан людини при хронічних хворобах. Він зміцнює імунітет і допомагає відновити сили організму після респіраторних захворюваннях, надає можливість відновити дихальну систему, дозволить оперативно повернутися до звичного способу життя.

Последние просмотренные