Перед вами справжній імператорський китайський чай Лун Цзин, який вирощується з 18 століття і до сих пір входить в число елітних китайських чаїв. Його унікальний аромат з відтінком горіха та літнього лугу допоможе відчути новий смак життя, пробудить творче натхнення. Напій з назвою Колодязь Дракона - це витончений стиль інтелектуалів! Пропонуємо купити чай Лун Цзин в Україні та й зануритися у відчуття творчості.
Колодязь Дракона, саме таке друга назва сорту, виростає на 18 промислових плантаціях на території китайських провінцій. Співробітники компаній-виробників дбають про підтримку оптимальних кліматичних умов для вирощування. Це дозволяє досягти високих характеристик продукції після завершення виробництва.
Кнопка Свернуть / Развернуть для текста ниже
Збір починається ранньою весною. У період початку весни з'являється молоде, яскраве, смарагдове листя, яке ідеально підходить для створення чайного напою Лунцзин. Тому його акуратно збирають із плантації і розміщують на сонячному місці, щоб просушити. Далі відбуваються процедури валяння, ферментації та повторного просушування. Останнім етапом буде прожарка і сортування, в процесі якого відбираються неякісні елементи. Залишається провести фасування готової маси та упакування. Готовий продукт транспортується напряму в Україну для кінцевої реалізації.
Чай має неповторний аромато, який зберігається навіть після повного охолодження напою. Його смарагдові нотки наповнюють ємкість при заварюванні. Тому Колодязь Дракона популярний сотні років.
Густий аромат і приємний смак китайського елітного напою може пропасти через кілька тижнів. Проблемою стане неправильне зберігання. Щоб уникнути такого розчарування, необхідно заздалегідь підготуватися до зберігання продукції.
Для цього потрібно купити чай Колодязь Дракона і підготувати чисту, непрозору ємкість для нього. Вона буде захищати продукцію від впливу зовнішніх факторів, які негативно впливають на характеристики напою. Зберігати ємкість потрібно в темному сухому місці.
При тривалому або неправильному зберіганні, в складі можуть з'являтися мікроорганізми та пил. Позбутися від них допоможе проста термічна обробка, проведена порційно. Для процедури використовується окріп або розпечена суха сковорідка.
Китайський чайний напій наповнений вітамінами і мікроелементами. Вони позитивно впливають на людський організм. Тому його п'ють регулярно, лікарі прописують курси напою для підтримки здоров'я пацієнтів, при хронічних недугах. Додатково, гарячий чай допоможе швидше відновитися від сильних стресів і головного болю.