Бі Ло Чунь (Смарагдові спіралі весни)

165 грн.
Безкоштовна доставка по Україні на замовлення понад 1999 грн.

Приготування

1 ч. л.
120 мл
90C°
1 хв
1 чайна ложка Бі Ло Чунь на 120 мл води. Температура води - не більше 90 градусів. Дотримуючись китайської чайної церемонії, Смарагдові спіралі весни слід заварювати до 7-8 разів, в залежності від бажаної міцності напою, при цьому смак чаю буде з кожним разом все більш насиченим.

Характеристики

  • Виробник: Yume
  • Особливості: без ГМО; без ароматизаторів; без барвників; натуральні; органічні; з вітамінами
  • Тип: зелений; трав'яний
  • Вид: розсипний; фасований
  • Склад: ферментоване скручене цілісне чайне листя
  • Аромат: яскраво виражений медовий, з відтінками фруктів та квітів
  • Країна-виробник товару: Китай
  • Походження: Китай
  • Провінція: Цзян Су

Традиційні чайні напої викликають інтерес у шанувальників по Україні. Китайський виробник пропонує чайні продукти, опрацьовані сотнями років, які передаються поколіннями, рецептури виробляються і зберігаються в сімейних кланах. Тому точні рецепти намагаються дізнатися любителі з різних місць по всьому світу. Покупці шукають можливість купити чай Бі Ло Чунь, щоб насолодитися його безмежною композицією ароматів та насиченим смаком.

Збір та обробка чаю

Плантації для вирощування чайної рослини розташовуються на території гір Дунтіншань. Тут складаються необхідні умови для вирощування якісноого листя, яке стане ідеальним варіантом для виготовлення напою. Щоб покупці змогли доступно купити китайський чай Бо Лі Чунь, його обробляють, упаковують і транспортують прямо в Україну.

Збір проводиться виключно із молодих рослин. Час для старту збору - рання весна, коли настає період цвітіння дерев. Листя наповнюється густим квітковим ароматом. Сприятливим часом для збору зазвичай перша половина дня. Положення сонця і кількість вологи дозволяє зберегти максимальну кількість корисних речовин всередині кожного листочка і передати їх для подальшої обробки.

Сорт чаю відрізняється зовнішнім виглядом листя. Їх згортають в унікальну форму, яка зберігається, за рахунок подальшої сушки. Співробітники компанії-виробника дбайливо підходять до роботи, щоб зберегти всі частини сировини в цілості. Просушене в два етапи листя сортується, відділяється по вазі та передається для упакування. 

Смак та зберігання Бі Ло Чунь

Бі Ло Чунь купують, оскільки він відомий своїм густим квітковим ароматом. Смак наповнений деревними та солодкими квітковими відтінками. При заварці, листя акуратно розгортається, що дозволяє спостерігати за красою процесу.

Ніжна продукція може легко втратити свої первинні властивості, якщо зберігати її неправильно. Тому рекомендується заздалегідь підготувати оптимальну ємкість. Вона повинна герметично закриватися та не пропускати прямі сонячні промені. Зберігати продукцію варто в темному місці, уникаючи попадання вологи в ємкість. Спосіб дозволяє зберегти початкові характеристики чаю на кілька місяців.

Переваги напою

Смарагдові спіралі весни - друга назва напою, також, обирається за рахунок позитивних характеристик. Серед них - кількість вітамінів і мікроелементів, які легко засвоюються в організмі людини. Тому його рекомендується пити регулярно, щоб підтримувати шлунково-кишковий тракт, активізувати метаболізм.

Додатково, чайний напій допоможе підтримати організм при хронічних хворобах.

Також ви можете придбати

Последние просмотренные