Ассам

99 грн.
Безкоштовна доставка по Україні на замовлення понад 1999 грн.

Приготування

10-15 г
1 л
95C°
10 хв
Чорний індійський чай заварюють водою температурою 95-100 градусів, так як при таких умовах повністю розкриваються його смакоароматичні якості й терпкість. Ідеально, якщо зробити це в глиняному або скляній попередньо прогрітій  посуді. Кращим співвідношенням заварки до окропу вважається 1-1,5 грама на 100 мл води (10-15 грам на літр). Настоювати не менше 10 хвилин.

Характеристики

  • Виробник: Yume
  • Тип: Чорний; трав'яний
  • Аромат: Приємний терпкий з тривалим, м'яким і густим присмаком

Індійський чорний байховий чай Ассам класу Golden Flowery Orange Pekoe (GFOP) - це чай високої якості з великим вмістом тіпсів. Для такого чаю відбирають ніжні й молоді тіпси; в процесі ферментації білий пушок на них набуває золотистого кольору, тому вони й називаються "золотистими тіпсами".

Настій прозорий, кольори темного бурштину, з фруктовим ароматом і яскравим смаком, наповненим приємною терпкістю і тривалим, м'яким і густим присмаком. Ассам відмінно поєднується з молоком, лимоном, кардамоном та з іншими добавками.

Последние просмотренные